Novice

PROTIDOPINŠKO IZOBRAŽEVANJE (OBVEZNO za 14 let navzgor)



S pričetkom nove sezone 2023/2024, torej od 1. 7. 2023 dalje igralec/ igralka ne bo imel pravice nastopa, če ne bo imel opravljenega izobraževanja ter v sistemu potrjenega certifikata.
Ker se novo tekmovalno leto hitro bliža, vse igralce (velja za starost 14 let in dalje) ponovno pozivamo, da se odzovete k opravljanju e-izobraževanja.

Protidopinško e-izobraževanje je obvezno za vse igralke in igralce, stare 14 let in več, ki tekmujejo na uradnih tekmovanjih NZS in MNZ.

Po opravljenem izobraževanju vsak igralec prejme certifikat (ki ga posreduje klubu), ki ga mora nato vložiti v sistem Regista.
Veljavnost certifikata je 2 leti.



Igralci, ki do začetka tekmovanja, ne bodo opravili e-izobraževanja ne bodo imeli pravice nastopa.

Vodja tekmovanj znotraj MNZ mora pri vseh tekmovanjih znotraj MNZ, kjer igrajo igralke/igralci starejši od 14 let, aktivirati Antidoping pravilo.

Zapisnik bo opombo, da igralec nima certifikata, izpisal na način kot zdravniško potrdilo. Naloga delegata ali sodnika je, da igralcu brez certifikata ne pusti igrati.

Certifikat se pridobi z video izobraževalnim ogledom (torej e izobraževanje)

LINK do protidopinškega izobraževanja: https://www.sloado.si/kategorija/izobrazevanje-sportniki

SREČNO IN VESELO NOVIM IZZIVOM NAPROTI!

Ekipa NK TREBNJE.


Ostale novice

Izvajanje programa nogometne šole sofinancira glavni sponzor:

Naši sponzorji:

Donatorji:

G-Trans, JMW fire d.o.o., Lions klub Trebnje, Krik Aksum d.o.o., Orkoplast d.o.o., Elektromehanika Gregorič d.o.o., Trimo MSS