Novice

POMEMBNO OBVESTILO ZA TRENINGE MLAJŠIH SELEKCIJ NK TREBNJE

Spoštovani!

Glede na obvestilo, ki sem ga posredoval 15.2.2021, kjer so jasno navedeni ukrepi Vlade in navodila OKS in krovne organizacije glede izvajanja treningov, prosim, da se to upošteva! Še posebej glede na poslabšanje epidemiološkega stanja med mlajšimi otroci, tako v vrtcih, kakor tudi v izven vrtčevskih in izven šolskih dejavnostih, še enkrat obveščam vse, da treningi oz izvajanje športnih dejavnosti ni dovoljeno za otroke pod 12. letom starosti!

To velja do preklica oz do dovoljenja, ki ga bomo prejeli s strani Vlade oz krovnih športnih organizacij. Če drugi klubi izvajajo treninge, to ne pomeni, da je to dovoljeno! Če bo kdo deloval drugače, prevzema kazensko in moralno odgovornost, ne glede na to, kakšno ima vsak posameznik mnenje do epidemije in širjenja le te. Kazensko odgovorni za drugačno ravnanje smo tudi v vodstvu kluba!
 
Kljub našim izrednim prizadevanjem, tako vas trenerjev, kakor nas v klubu, da bi se treningi čim prej nadaljevali, nam situacija enostavno ne gre v prid, zato se moramo navodil držati. Navodilo velja od 15.2.2021 oz stopi v veljavo takoj in velja do preklica!
 
Pri starostnih kategorijah od 12. leta starosti dalje je športna vadba dovoljena individualno ali v skupinah do 10 igralcev, med katerimi se mora ves čas vzdrževati minimalna razdalja 2 m. Omejitev števila oseb velja za posamezno skupino in ne za prostor (igrišče), pri čemer mora biti med skupinami zagotovljena ustrezna varnostna razdalja, vsaka skupina pa mora imeti svoje strokovno vodstvo oziroma trenersko osebje! Tudi tega navodila se striktno pridržujte!
 
Vsi upamo, da se situacija čim prej izboljša. Športni pozdrav!
                                                                                                                                                    Dejan Smuk, predsednik NK Trebnje


Ostale novice

Izvajanje programa nogometne šole sofinancira glavni sponzor:

Naši sponzorji:

Donatorji:

G-Trans, JMW fire d.o.o., Lions klub Trebnje, Krik Aksum d.o.o., Orkoplast d.o.o., Elektromehanika Gregorič d.o.o., Trimo MSS