Novice

Zaključni izlet kluba

Po uspešni sezoni, v kateri je domači klub po 6 letih tekmovanja sezono zaključil z nadpovprečnimi uspehi, smo lahko več kot zadovoljni. V tem obdobju je klub iz prvotnih 25 otrok zrasel v veliko nogometno družino prek 250 otrok, ki se prične v mali šoli nogometa in traja vse do mladincev, ki so v pretekli sezoni premierno zaigrali v 1. kadetski ligi MNZ Ljubljana.

V bodoče so naše smernice domača članska ekipa, ki bo postopoma rasla z pričakovanji kluba. Lahko rečemo, da je bil omenjeni izlet nagrada vsem varovancem kluba za preteklo športno udejstvovanje v tem iztekajočem šolskem letu. V naslednjem šolskem letu gre klub v regionalno in državo tekmovanje z 10 selekcijami in se s tem že počasi uvrša med srednje velike klube in s tem širi svojo in občinsko prepoznavnost v Sloveniji. Do meseca avgusta pa tudi mi odhajamo na zaslužene počitnice. Do takrat pa vsem želimo prijetne počitnice in miren dopust.

Športni pozdrav!

Tekst in slika: Leon Lobe, vodja nogometne šole


Ostale novice

Izvajanje programa nogometne šole sofinancira glavni sponzor:

Naši sponzorji:

Donatorji:

G-Trans, JMW fire d.o.o., Lions klub Trebnje, Krik Aksum d.o.o., Orkoplast d.o.o., Elektromehanika Gregorič d.o.o., Trimo MSS