Novice

ZAKLJUČEK MALE ŠOLE NOGOMETA

MALA ŠOLA NOGOMETA

Šolsko leto in tudi sezona, predvsem za najmlajše se počasi končuje. Trener NK Trebnje Mladen Šiška je tudi letos v sodelovanju z NK Trebnje in NZS v sklopu vrtca Mavrica Trebnje razveseljeval otroke z MALO ŠOLO NOGOMETA. In letos so padali rekordi. Nekaj vrtčevskih otrok se je v sklopu vrtca tako zaljubilo v nogomet in v vse kar nogomet prinese s seboj, da so že letos pristopili k selekciji NK Trebnje U7. Odlično so se odrezali v družbi starejših, ter izjemno napredovali. Kot je lepa navada v našem klubu in kot kaže pa tudi v prihajajočih selekcijah ne bo manjkalo punc. V tem letu je Malo šolo nogometa obiskovalo rekordnih 50 otrok. Za pridnost in vztrajnost so bili ob koncu nagrajeni z medaljo in majico našega kluba. Se vidimo naslednje leto pri U7!!!

HVALA MLADEN ŠIŠKA ZA TVOJ DOPRINOS K NOGOMETU V TREBNJEM!

Izjava Mladen Šiška:

Za podmladek nogometa v Trebnjem se ni bati!
V letošnjem šolskem letu 2019/20 je bilo v Nogometnem vrtcu vključenih rekordnih 50 otrok.
V drugi polovici leta nam je malo ponagajal virus, vendar smo Malo šolo nogometa vseeno pripeljali do konca. Za svoj trud in veselje do nogometa so bili otroci nagrajeni z majico in medaljo, zato se ob tej priložnosti zahvaljujem NK Trebnje za podarjena darila.

#srcebijezelenomodro
Trener Mladen

 


Ostale novice

Izvajanje programa nogometne šole sofinancira glavni sponzor:

Naši sponzorji:

Donatorji:

G-Trans, JMW fire d.o.o., Lions klub Trebnje, Krik Aksum d.o.o., Orkoplast d.o.o., Elektromehanika Gregorič d.o.o., Trimo MSS