Novice

SELEKCIJI U11 in U8 NA PRIJATELJSKEM OBISKU PRI NK MARIBOR!

Ker resnično rastemo iz meseca v mesec sta se SELEKCIJI U11 in U8 pod vodstvom Boris Šiška in Dejan Benčina včeraj (nedelja 20.2.2022) mudila na prijateljskem obisku pri NK MARIBORU kjer smo igrali tudi prijateljska srečanja.
Najprej zahvala in tudi pohvala klubu NK MARIBOR, ki deluje kot klub za zgled na vseh področjih kar se kaže v nekaterih stvareh, ki so za zunanje opazovalce nevidne za delavce v športu pa pokažejo način ter odnos do nogometa.
Prva stvar, ki nas je izredno lepo presenetila je bila ko smo iz avtobusa izstopili pred stadionom Ljudski vrt nas je tam pričakal predstavnik kluba (oz. nekdo iz kluba), ki nas je usmeril, povedal kje je pomožno igrišče, kje so na voljo garderobe in nas vprašal ali karkoli potrebujemo. Po prihodu na pomožno igrišče so nas izredno lepo sprejeli trenerji mlajših selekcij NK Maribor.
Do nas so bili izredno spoštljivi, sproščeni in gostoljubni. Vsi trenerji so nam bili ves čas na razpolago prav tako tudi igralci mlajših selekcij NK Maribora s pozitivnim prijateljskim odnosom.
V sproščenem vzdušju smo se dogovorili za sistem igranja in kako z ostalimi fanti, da so aktivni v času ko naj bi bili v menjavi (pri U8 so na dodatnem igrišču igrali 4:4). Vse kar se dogaja v Mariboru in je povezano z nogometom kaže na to, da imajo neverjetno spoštljiv odnos do nogometa in vsega kar je povezano z njim.
Ob splošni zahvali vsem pri NK Mariboru gre izpostaviti tudi Miho Kristana, ki je otrokom omogočil vstop in ogled stadiona LV (kakor nam je prišlo na uho od prijateljev, ki so povezani s klubom to ni samoumnevno).
In seveda tudi našemu VNŠ Petru Kristanu, ki se je angažiral, da se je to uresničilo.
Za vse naše nogometaše je bila to nova super izkušnja ter spomini za celo življenje. Trenerja pa sta bila sklepčna, neverjeten odnos do nogometa v Mariboru iz vseh strani.
Trener Dejan in Boris sta se uskladila in bila kar podobnega mnenja:
"Nekaj let smo se borili za priključek z okoliškimi klubi, sedaj vemo kako stojimo in kako na nas gledajo drugi. Močno smo napredovali v zelo kratkem času saj je trenerska priramida od U7 do članov očitno res prava in smo povezani, se pogovarjamo, delimo izkušnje in napredujemo.
Prav je, da se primerjamo z najboljšimi klubi, kljub mnogim razlikam v možnostih že v štartu, saj le to prinaša napredek, ki pa je v NK Trebnje v zadnjih sezonah pri vseh selikcijah izredno opažen tudi v drugih klubih.
Realno pa je NK Maribor v vseh pogledih pri nas trenutno svet zase. Čudovita izkušnja na vseh področjih"
DEJMOOO TREBNJE!
 


Ostale novice

Izvajanje programa nogometne šole sofinancira glavni sponzor:

Naši sponzorji:

Donatorji:

G-Trans, JMW fire d.o.o., Lions klub Trebnje, Krik Aksum d.o.o., Orkoplast d.o.o., Elektromehanika Gregorič d.o.o., Trimo MSS