Novice

S PREDAJO DRESA URADNI ZAKLJUČEK DOBRODELNE AKCIJE NK TREBNJE ZA JANA IN ANO!

S PREDAJO DRESA URADNI ZAKLJUČEK
DOBRODELNE AKCIJE NK TREBNJE ZA JANA IN ANO!

Dobrodelna akcija NK Trebnje v kateri smo stopili skupaj v želji, da vsaj malo olajšamo vse težave našemu nekdanjemu nogometašu in kapetanu mladincev Janu ter njegovi družini je doživela zelo pozitiven epilog.
S tem projektom ne le da smo pomagali družini finančno, pač pa je prisotna tudi moralna in čustvena podpora, kar dodaja še poseben pomen temu projektu.
Ko postaneš član naše nogometne družine, tako ostane še dolgo potem ko so misli že usmerjene stran od nogometa.
Nekdaj kapetan naših mladincev Jan je pri 21 letih hudo zbolel. Diagnozna multipla skleroza.
Žalostna zgodba se je žal še stopnjevala.
Za tem hudim šokom je sledila še ena težka preizkušnja za vso družino, za tumorjem je zbolela njegova mlajša sestrica Ana.
V namen pomoči in podpore smo se pri NK Trebnje organizirali in s pomočjo našega predsednika Dejana in predsednika NZS g. Mijatovića prišli do dresa SLOVENSKE NOGOMETNE REPREZENTANCE.
V dober namen so dres podpisali VSI slovenski reprezentantje, ki so bili na zboru za tekmo s Srbijo. Organizirali smo dobrodelno licitacijo in v dober namen je podjetje JRL d.d. Ljubljana oddalo najvišjo ponudbo. Darovali so kar 2.000e.
Dres je v imenu podjetja prevzel g. Arman Koritnik, ki nas je odprtih rok sprejel in tudi prisluhnil zgodbi za kar se podjetju JRL d.d. Ljubljana in tudi njemu osebno najlepše zahvaljujemo.
Znesek je bil nemudoma nakazan na račun, ki je odprt v ta namen na izpostavi Rečega križa Trebnje.

ISKRENA HVALA VSEM, KI STE KAKORKOLI POMAGALI ALI SODELOVALI PRI TEM PROJEKTU.

DEJMOOOO TREBNJEEE!

S tem težave družine niso izginile. Kdor zmore ali ima voljo lahko še vedno pomaga družini z donacijo na spodaj naveden način (HVALA):
RDEČI KRIŽ SLOVENIJE OZ TREBNJE
NAMEN: Pomoč Ani
TRR: SI56 031531002001295
SKLIC: 291101


Ostale novice

Izvajanje programa nogometne šole sofinancira glavni sponzor:

Naši sponzorji:

Donatorji:

G-Trans, JMW fire d.o.o., Lions klub Trebnje, Krik Aksum d.o.o., Orkoplast d.o.o., Elektromehanika Gregorič d.o.o., Trimo MSS